Vernissage i Växjö - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Vernissage i Växjö

 

Vernissagen i Växjö var magisk. Dagen började med en timmes prat i radion tillsammans med en av modellerna. Lunch och sedan lite fix. Poff var kl 17 och vernissagen öppnade. 

 

Människor i massor, blommor i stora fång och så mycket snälla och fina ord. Jag blev så rörd men också stolt. Anna Lindberg Steen, vår kända simhoppare, var på plats och klippte av det rosa bandet med den stora saxen och därmed invigde bröstcancermånaden i Kronoberg. Jag passade också på att berätta lite om projektet, att det är viktigt att kvinnor som har drabbats av cancern och överlevt inte bli fångna i sin kropp utan att vi måste synliggöra att vi ser olika ut. Och jag poängterade också att inga bilder är manipulerade. Allt är gjort i studion! 

Jag vill verkligen tacka alla modeller för att de ställde upp att bli fotograferade, utan dem hade mitt projekt aldrig blivit av. Att de dessutom dök upp på vernissagen var extra roligt. Några av dem pekade stolt ut sig själva och det gjorde att jag kände att de var lika nöjda som mig. BCF Viktoria som jag samarbetade vet jag också var nöjda med tillställningen, de sålde saker som aldrig förr och jag fick massor av beröm för att jag har engagerat mig så. 

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy