Växjö Lakers är så klart med - att öka kunskapen om prostatacancer - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Växjö Lakers är så klart med – att öka kunskapen om prostatacancer

Just nu håller jag på att samla in bildmaterial till en fotoutställning om prostatacancer. För några år sedan gjorde jag en om bröstcancer och jag har sedan dess haft lite dåligt samvete över att jag inte har gjort något för männens hälsa också. Men nu, sagt och gjort – fult fokus på män och deras hälsa.

sam-hallam-vaxjo-lakers
Foto:Carolina Toresson Direkt efter en träning fick jag träffa Sam Hallam och hans lag. Många av dom har odlat skägg/mustascher hela november.

Växjö Lakers, Växjös hockeylag, har ju odlat sina mustascher/skägg hela november så de hängde så klart på och ville vara med. Men då de har en intensiv veckmatcher så valde vi att tjuvstarta fotograferingen med herrarna direkt efter en träning. Vilka underbara bilder vi fick till! Och vilka härliga mustascher de fått till. Tack för att ni tog er tid och jag önskar så klart er lycka till med alla matcher denna veckan! Kör så det rycker.

För att få ett så bra material som möjligt så har jag även bjudit in allmänheten. På onsdag den 30 nov mellan kl 11-18 står jag på Växjö stadsbibliotek med min lilla studio för att dokumentera mäns hårväxt i ansikten. Tjockt och skruvat eller glest och fjunigt, det spelar ingen roll, alla bilder är lika viktiga. Som tack för att du tar dig tid får du en digital porträtt bild. Så hjälp mig – säg till grannar och kollegor, morfar och snyggingen på ICA. Alla är liksom välkomna! Det kanske till med är så att du som kvinna tar på dig en lösmustasch för att visa din sympati…

(Och ser ni vilken snygg tröja jag gjort! Jag är inte pysslig men det är faktiskt jag som har gjort den!)

vaxjo-lakers-movember-kapten-linus-froberg-67 vaxjo-lakers-movember-sam-hallam-josh-hennessy

Foto: Carolina Toresson Översta bilden: Linus Fröberg #67, Växjö Lakers Movemberkapten har jobbat upp en snygg snurr. Bild 2: Sam Hallam och Josh Hennessy #9 kör med mindre vax, fast fasligt snygga ändå!

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy