Lennart Nilsson valde mina bilder - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Lennart Nilsson valde mina bilder

 

Den store fotografen, Lennart Nilsson som är mest känd för bebisbilder från fosterstadiet, valde två av mina bilder till en utställning och fotoutställning på Karolinska Institutet. Ämnet var allergi och jag fick äran att ha två bilder med, en i vardera kategori – ”Allergi i min vardag” samt "Forskning". Det är verkligen en ära att Lennart gillade två av mina bilder och att få ha dessa med i samma utställning som han själv. WOW! Hans bilder är som vanligt fantastiska, denna gång "onda" partiklar i luften. Partiklarna var uppförstorade och fått olika fäger.
Ni förstår säkert vilken glädje jag känner. Om ni inte hinner dit så får ni se vilka bilder han valde. "Livsfara" är tårtbilden- barn som är allergiska kan eller får inte sätta fingert i något okänt då det kan vara förenat med fara, i värsta fall, döden, och det fyndiga namnet "Spetskompetens" fick sputorna.

Jag fick två vackra glaspjäser (ägg och sperma som två ”pusselbitar”) som tack och för att jag lyckades kvalificera in i båda kategorierna. Glasdekorationen har Lennart själv designat tillsammans med Orrefors. Detta kommer jag aldrig att glömma…

Foto: Anna Nordström Titel: Livsfara!

Foto: Anna Nordström 

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy