Julkalender # 8 När inspirationen tryter - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Julkalender # 8 När inspirationen tryter

Vad gör du när du känner att du inte orkar tänka, kreera eller skapa mer?

Många gånger fastnar jag i ett statiskt läge framför datorn, vilket faktiskt är det sämsta tänkbara. Slösurfar och tiden bara rinner iväg. Eller tar jag en sväng förbi skafferiet och letar efter en lämnad lördagsgodispåse. Jag inbillar mig att socker ska hjälpa mig. Men i ärlighetens namn, jag tror aldrig det har hjälpt.

Ibland tar jag fram papper och penna och börjar med listor, men shit, då kommer jag ju på allt jag INTE har hunnit. Oftast uppstår det då någon form av panik istället.  I och för sig får jag gjort några av mina surdegar som har legat länge. Men inspirationen är det inte så mycket av.

Det som är allra bäst för mig är att vistas i naturen.  På med gympadojorna och sedan gå eller jogga i den småländska skogen. Frisk luft, miljöbyte och framförallt att jag använder kroppen rent fysiskt tror jag är nyckeln för att det ska börja flöda fritt i skallen igen.  Idag är lite av en sådan dag, fotografen Anna har lite stopp i sin hjärna för tillfället… så det är bara att ta fram de rosa och låta vinden pina mitt ansikte. 

Har du andra tips? Dela gärna med dig. 

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy