Julkalender # 1 Nu drar det igång! - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Julkalender # 1 Nu drar det igång!

December är här!
Förra året var det första gången som jag gjorde en visuell julkalender här i min blogg och visst var det svettigt vissa dagar, men väldigt kul. Jag ville prova att skriva under press. Skulle jag klara att komma på ämnen och sedan spotta ur mig en massa ord? Det gjorde jag, i 24 dagar skrevs något. Alla texter var kanske inte lika långa och välartikulerade, men varje dag lade jag ut en text. Projektet gav mersmak och under våren gick jag en reportagekurs på Poppius i Stockholm.

Foto: Anna Nordström, 2015

Det festliga var att när jag ansökte skulle jag visa upp någon form av textmaterial och eftersom jag är fotograf så har jag inte massor med text i min dator. Så, min julkalender blev underlaget för min ansökan. Lite nervöst? Ja, det var första gången någon bedömde min text – och jag kom in! Så i år gör jag ännu en julkalender med lucköppning varje dag. Ämnen som kommer tas upp är mestadels relaterat till fotografi på något sätt, men det smyger sig säkert in lite annat också.

Om du är sugen på att läsa min första publicerade text för den lokala tidningen Smålandsposten här i Växjö, som var en form av en sommarspaning, så klicka här. Ämnet som tas upp är integration.

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy