Jag sätter myror i huvudet på dom! | Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Jag sätter myror i huvudet på dom!

Om några timmar är det vernissage för fotoutställningen Ögonblick. Som tur är har jag testkört utställningen med 20 pensionärer i eftermiddag så jag vet att det fungerar.  I alla fall efter att jag har finslipat små detaljer under kvällen. För denna gång ska publiken inte bara se på bilder, utan även aktivit utmana sig själv och sina fördomar. För det är just vad Ögonblick handlar om; att man dömer folk blixtsnabbt och gör det lika felaktigt som omedvetet oftast. Jag fick verkligen glad tillrop från deltagarna. ”Å du sitter myror i huvudet på oss”. Och just myror i huvudet, tar jag som en fin komplimang. För mitt mål med att visa bilder är att beröra på något sätt och det verkar jag ha gjort. Att bara höra vilka fina bilder är extremt tråkigt! 


Foto: Anna Nordström, 2014. Bild från utställningen Ögonblick. 

Så, i morgon när jag får flera besökare (hoppas jag) i olika åldrar så vill jag så klart att de också blir berörda och våga utmana sig själva genom att möta sig själva i andras ögon. Låter kanske lite kryptiskt, men jag vill inte avslöja för mycket idag!

Om du har vägarna förbi Växjö och Sandsbro, ja då är du så klar välkommen på vernissage kl. 17-19 (Björkvägen 13). Vin och lite snack finns, så kom, bara kom! Ärligt talat jag uppskattar jättemycket om du vill göra ett besök och se min fotoutställning. Barn, grannar och kollegor är så klart också välkomna. Hoppas vi ses!

Dela denna artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy