God jul på er där ute! - Nordström Performance AB
god jul Anna Nordström
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

God jul på er där ute!

Ni vet det här med att göra julkort med barnen. Katastrof eller kanon? Som fotograf har man liksom lite press på sig att skapa de mest fantastiska julkorten som finns till släkten… men, barnen har blivit stora och tycker liksom inte alls det är viktigt eller speciellt roligt! Och de är svårmutade. Så, i år fick “dealen” bli, ett julkort med barnen i min regi och i gengäld skulle de får göra ett julkort på mig. De fick bestämma klädsel, gester och bakgrund och trycka på knappen. Ja vad kan man säga… ungdomligt, modernt och more is more… men det blev ett julkort!

Mina barn älskar att hänga i studion, sätta på blixtarna, trycka på avtryckaren på kameran och tjuva godis som jag som mutor till vuxna och barn. Och jag blir alltid lika stressad att de ska vifta ner något. Dottern får nämligen myror i brallan och ligger och ålar på golvet eller börjar träna på spagat. Ja det är lite rörigt minst sagt, och eftersom det är mina egna barn så blir jag så himla opedagogisk. Samtidigt så är det mysigt att de intresserar sig så jag vill ju av hela mitt hjärta att de ska tycka det är kul i studion…. så jag måste hålla min stora trut i styr och träna på andas lugnt…

Hur som helst, vi fick till några bilder och denna valde barnen på mig. Men vi bestämde oss för att bara skicka julkort i digitalform. Istället för att skicka fysiska julkort med porto har mitt företag, Nordström Performance, valt att skänka ett bidrag till UNHCR och näringslösningar till undernärda och sjuka barn runt om i världen. Känns faktiskt väldigt bra. Kanske något för dig också? http://www.unhcr.org

God jul och på återseende!

Anna

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy