Nu kör vi! Och jag får vara med. - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Nu kör vi! Och jag får vara med.

Att ha en mamma, en granne eller fru som fotograf är många gånger en pina. Men, i vissa stunder tror jag att det uppskattas, som tex på den årliga halloween-festen. För här går vi alla ”all in” OCH med inlevelse. Även jag själv spinner loss och går i olika roller. 

 

   

Vår familj (förutom maken) fullkomligt älskar att busa, spexa och klä ut sig. (Han gillar mer att bygga eld-stigar och bränna upp vår gräsmatta även om han blixtrar till ibland.) Enligt mina barn är halloween bättre än självaste julafton. Och nu när alla barnen har blivit lite lite äldre så vågar man ju sig på låta blixtar stå framme en hel kväll inne vardagsrummet. Allt kan stå där och när andan faller på kan vi plåta varandra.

  

Under kvällen kom huggkubben, yxan, lösögon och vinglasen fram. Det är så underbara minnen från i år, även om vissa av bilderna är makabra. Tack alla vänner och grannar som varje år ställer upp på mitt spektaklet- ni sminkar och klä ut er upp till tänderna. Ni är bara så BÄST. Tack för i år och vi ses nästa år igen!

    

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy