Festuppdrag i glädjens tecken! - Nordström Performance AB
Anna Nordström bloggar

Anna Nordström bloggar

Fotograf i Växjö som gillar människor

Festuppdrag i glädjens tecken!

Anna firar sin 40årsdag med stor baluns. Vänner, familj och bästisar var så klart på plats och då passade Anna på att hyra in mig som fotograf för att bevara sitt storslagna kalas för alltid. Ett minne för livet! Vilket underbart och hedersfullt uppdrag! Det är alltid lika kul att få vara med på någons stora dag. Det där pirret precis innan allt drar igång är en otroligt härlig känsla och det känns som man är med på fest även om man jobbar 🙂  Jag förstår snabbt att Anna har slitit hårt med planeringen och in i det sista ringer det i telefonen nästan hela tiden. Men framför kameran tar hon några sekunders vila. Vilken skönthet och nu laddar hon batterierna, precis framför kamerna. En så cool kvinna!

När jag kom till festlokalen kände jag härlig känsla – hela stället sprudlade av glädje och energi. Min plan var att fota alla inbjudna men man vet aldrig vilka man möter, men gästerna var supertaggade framför kameran. Tack alla, det är ni som gör bilderna och festen! Anna kommer nu att kunna le för all framtid över sin fest.

  

  

  

 

Stämningen var på topp hela kvällen, med roliga tal och många skålar. Även om jag inte kände Anna förut, så känns det som om jag känner henne  igenom alla tal. Kan bara hålla med alla att hon är en rolig, spontan och trevlig tjej, eller förlåt kvinna. Du har ju precis fyllt 40! Kvällen är nu förevigad och jag tackar för förtroendet. Jag önskar dig en fin fortsättning som medelålders mogen kvinna! Grattis!

    

 

 

Dela denna artikel

När du besöker denna webbsida så godkänner du även vår integritetspolicy