Familjer – hemma eller i studion

Jag är inte bara fotograf, jag är mamma också! Framför kameran kan barn förvandlas till det vildaste, blygaste, bångstyrigaste eller ljuvaste lilla lamm man någonsin mött. Mitt sätt är enkelt; tålamod, vi tar det i barnens tempo med små pauser och lek. Även riktigt små och nyfödda barn kan jag få att trivas framför kameran. Trivs familjen bäst inom hemmets väggar kommer jag hem till er. Annars är ni välkomna till min studio.

Efter fotograferingen som görs i RAW-format, gör jag ett urval av de bästa bilderna, och de läggs ut på vår webbplats. Du får en länk och ett lösenord så att du kan logga in och i lugn och ro välja vilka bilder du vill ha. Dina bilder ligger ute i 30 dagar så du har gått om tid på dig att välja. Ett bra tips är att skicka din länk och ditt lösenord till dina nära och kära så att de kan välja sina favoritbilder.

Flexibilitet är viktigt för ett bra slutresultat, eftersom alla kunder har sina egna önskemål om hur de vill ha sina bilder – hur många, hur stora, vilken form, med eller utan ram. Därför får du köpa dina bilder digitalt – se Prislista. Jag kan också ge förslag på skräddarsydda paket för er som har särskilda önskemål.

Nordström Performance, Fotograf i Växjö
Lilla Sandsbrovägen 3 Växjö, Kronoberg 352 49
0738-307074