Bokning – hur går det till

Ring 0738 307074 eller maila anna@nordstromperformance.com om du är intresserad av vad jag erbjuder. Vi bokar en tid, därefter skickar jag över tips inför fotograferingen samt ett avtal.

Fotografering sker på avtalad plats, men oftast i studion i Växjö.

Efter att du har fått lösenordet för inloggning till vår webbplats för att se dina bilder har du 30 dagar på dig att göra en beställning. När du valt ut de bilder du vill beställa, skriv ner bildernas fullständiga namn och skickar ett mail. Sedan finjustera jag de valda bilderna för att därefter skicka över en länk där de färdiga bilderna finns, som du i din tur laddar ner. En faktura skickas i samma veva.

Tid för leverans av bilder är cirka 4 veckor, under semestertider kan det tillkomma någon vecka. Om printning och inramning önskas kan det tillkomma ytterligare några dagar.

Överlämning av bilder sker enligt överkommelse. Om frakt och emballage tillkommer betalas detta av mottagaren. Jag kan tyvärr inte ta något ansvar för eventuell skada under postgången.

Betalning sker när du har mottagit bilderna och fakturan. Pengarna sätts in på bankgiro inom 10 dagar.

Företagsinformation
Bankgironummer: 760-9332
Momsnummer: SE556833019401
Organisationsnummer: 556833-0194
Företaget innehar F-skattesedel
e-mail: anna@nordstromperformance.com

Studion/kontoret finns runt knuten hemma hos mig i Växjö, Sandsbro, men jag jobbar i hela Småland och södra Sverige samt Stockholm och Göteborg. Innan ni anlitar mig som fotograf får ni gärna titta förbi på en kaffe. Jag ger gärna nummer till referensfamiljer eller företag om du är nyfiken på att höra någon annan beskriva hur jag jobbar.

Nordström Performance, Fotograf i Växjö
Lilla Sandsbrovägen 3 Växjö, Kronoberg 352 49
0738-307074